+36 20 802 7090
info@dentanet.hu
0

Nincsenek termékek a kosárban.

Összeg szerint

Price: 0 Ft - 220000 Ft

Kategória szerint

Márka szerint

Ovenall Plusz alkoholmentes szájvíz

859 Ft

Az OVENALL Plusz alkoholmentes szájvíz klórhexidin hatóanyaga és kamillakivonat tartalmának köszönhetően segíti az ínygyulladás, ínysorvadás és a fogkő kialakulásának a megelőzését, enyhíti az ínyvérzés tüneteit. Fluorid tartalma révén véd a fogszuvasodás ellen.

Leírás

Alkalmazás: egy adag (10ml) szájvizet hígítás nélkül öntsön a kupakba, majd öblögessen a szájban 30 másodpercig.

Figyelmeztetés! Tartsa gyermekek által nem elérhető helyen! Ne nyelje le a terméket! Ügyeljen rá, hogy szembe ne kerüljön! Nátrium fluoridot tartalmaz! (0,022% w/v 100 ppm F)

Ingredients/Összetétel (INCI): Aqua, Glycerin, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Xylitol, Chlorhexidine Digluconate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Propylene Glycol, Aroma, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, C.I.42090, C.I.16185, Limonene

Kiszerelés: 500 ml

A Dentanet név mögött nem egy vállalkozás, hanem egy személyes történet áll. Lassu Anett évtizedes tapasztalattal segíti a fogászati rendelőket, szakorvosokat és asszisztenseket, ezért 2020-ban, ebben az egészségügyi szolgáltatások szempontjából is kihívásokkal teli időszakban életre hívta saját márkáját.